Waar kan ik Njoy-collection producten kopen?

Onze producten zijn verkrijgbaar via diverse online platformen, geselecteerde retailers en via onze eigen website njoy-collection.com.

Van welk materiaal zijn de Njoy-collection producten gemaakt?

Al onze producten worden gefabriceerd volgens de in de Europese gemeenschap geldende voorschriften, zoals REACH, RoHS en/of CE en EN 71.

De gebruikte materialen verschillen per product. Maar onze basis eis blijft dat deze altijd zo lang mogelijk mee moeten gaan voor waar ze voor bedoeld zijn.

Waar worden de producten van Njoy-collection geproduceerd?

Wij produceren eigenlijk in de meeste continenten. Azië heeft hierbij wel het grootste deel van ons productieproces. Met onze partners maken wij altijd duidelijke afspraken over kwaliteit en functionaliteit. Met veel van onze partners werken wij al jaren samen.

Wat kosten de producten van Njoy-collection?

Omdat wij een vrij gevarieerd product assortiment aanbieden is het niet mogelijk een standaard prijs aan te geven. Wel stellen wij ons als doel dat onze producten voor iedereen toegankelijk is. Dat doen wij door leuke, sfeervolle, kwalitatieve en betaalbare producten te bedenken, te maken en bij jou af te leveren.

Hoe vaak komen er nieuwe producten uit bij Njoy-collection?

Wij streven ernaar om op regelmatige basis artikelen toe te voegen aan onze lijnen. Dit kunnen seizoensmatige artikelen zijn maar ook trendmatige artikelen.

Naar welke landen verstuurt Njoy-collection?

Vooralsnog versturen wij alleen in Nederland en België, maar wij werken er hard aan om deze landen snel uit te breiden.

Wat zijn de verzendkosten?

Njoy-collection verzend je order binnen Nederland en België gratis ruilen & retourneren.

Wat is de levertijd?

Wij overhandigen je bestelling binnen 24 uur over aan de bezorger. Vanwege de maatregelen van postbedrijven omtrent COVID-19 kan de zending vertraging oplopen.

  • NL: Orders op zo – vr voor 12:00 uur worden de volgende dag geleverd.
  • BE: Orders op zo – vr voor 12:00 uur worden de volgende dag geleverd.

Kan ik de zending van mijn order volgen?

Ja! Op het moment dat we jouw order versturen, ontvang je een e-mail met een Track & Trace code. Hiermee kan je de zending van je Njoy-collection op de voet volgen.

Is mijn order verzonden?

Op het moment dat we je order versturen ontvang je hiervan per e-mail een bevestiging. Hierin staat een Track & Trace code die je kan raadplegen voor de status van de zending.

Wat is het ruil- & retourbeleid van Njoy-collection?

Wanneer je niet 100% tevreden bent met je aankoop, heb je de mogelijkheid om binnen 7 dagen te ruilen of terug te sturen. Voor zendingen vanuit Nederland & België is de zending gratis.

Hoe kan ik mijn order ruilen of terugsturen?

Ruilen of retourneren is heel makkelijk. Informeer ons per email, info@njoy-collection.com, vermeld jouw ordernummer en wij informeren jou binnen 24 uur wat te doen. Je ordernummer kun je vinden in de bevestigingsemail die je direct ontvangt nadat je de bestelling hebt afgerond.

Ik heb mijn artikelen terug gestuurd aan Njoy-collection. Wat gebeurt er nu?

Op het moment dat wij je zending ontvangen krijg je hier een bevestiging van en gaan wij aan de slag met je aanvraag. Wel beoordelen wij de status van het retour gestuurde product. Tenzij je hebt aangevraagd om je shorts te ruilen, storten we het geld zo snel mogelijk terug en zal dit uiterlijk binnen 7 werkdagen weer op je rekening staan.

Wat is de huidige status van mijn bestelling?

Nadat wij jou bestelling hebben ontvangen sturen wij een email naar het door jou doorgegeven adres met de bevestiging van de bestelling. Zodra jouw order is verzonden ontvang je een email met een verzendbevestiging met daarin een track & Trace code. Met deze code kan je bij de betreffende vervoerder jouw zending volgen en zien wanneer deze wordt afgeleverd.

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?

Zodra jouw bestelling door ons is ontvangen beginnen we direct met het inpakken en verzenden, zodat we de bestelde artikelen zo snel mogelijk bij jou kunnen afleveren. Daarom kan je order helaas niet meer worden gewijzigd zodra deze is geplaatst.

Welke betaalmethoden accepteert Njoy-collection?

Njoy-collection accepteert betalingen met iDEAL en verschillende credit cards waaronder Visa, MasterCard en American Express.

Hoe lang duurt het voordat het geld wordt teruggestort indien ik mijn artikel retourneer?

We zullen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 7 werkdagen nadat we de geretourneerde items hebben ontvangen, het geldbedrag dat samenhangt met de door jou geretourneerde artikelen aan je terugstorten.